Succespunktet: Køb en indledende konsultation


 

 

"Man skal brunge sin indre bamse til at finde sit succespunkt," siger Peter Horn. (foto: Cecilia Macaulay)


Hvis du vil finde dit personlige succespunkt, har du muligheden nu. Peter Horn, forfatter til "Succespunktet. Hemmeligheden bag kvinders succes" med Benja Stig Fagerland, holder konsultationer, der kan fremme karrieren.

Nu kan du få konsultationer i at  finde dit personlige succespunkt: Konsultationerne bygger på den erfaring, Peter Horn har opnået med fremme af kvinder i ledelser og bestyrelser, siden han med en række store virksomheder lancerede karrierenetværket Executive Business Networking - med op mod 500 medlemmer. I dag er han en af partnerne i og stifterne af Kvinder I Bestyrelser / We Grow Companies, der fremmer kvinder i ledelser og bestyrelser gennem et match- og karriereudviklingsprogram, der baserer sig på hands-on erfaring ved arbejde i advisory boards og bestyrelser for små og mellemstore virksomheder.

Indledende konsultationen
I konsultationen får du mulighed for hurtigt at finde frem til dine fremtidige indsatsområder, hvis du vil forcere karrieren. Det sker i en fortrolig dialog, hvor du ledes frem til, at finde din suverænitet og dine spidskompetencer. Hen imod konsultationens slutning ledes du derefter frem til dit succespunkt - det punkt, der er det væsentligste for din fortsatte succes. Den indledende konsultation har et gebyr på 5.000 DKK + moms. Beløbet refunderes ved køb af et fuldt program.

 

Du skal ville ledelse
Forudsætningen for at opnå prøvekonsultationen er:

  • Du er ved at gøre karriere i ledelse
  • Eller har den fornødne baggrund for at indlede et bestyrelsesforløb
  • Eller vil skifte fra ansat til egen virksomhed
  • Eller har en videregående uddannelse med sigte på ledelse

Du skal have læst bogen "Succespunktet. Hemmeligheden bag kvinders succes" før konsultationen  Bogen er udsolgt, men kan mailes til dig som e-bog for et ekspeditionsgebyr på 120 DKK + moms 30 DKK = 150 DKK..

Dit udbytte
Dit udbytte af den indledende konsultation er en bevidstgørelse om dit succespunkt. Vil du arbejde videre og forfølge dine muligheder under kyndig rådgivning, kan du  fortsætte med konsultationerne: Du vil deltage i seks konsultationer over de kommende 6-8 måneder. Dette forløb koster 37.500 DKK excl. moms og du vil have tjent din investering hjem inden for et år gennem en højere indtjening og en større position. Hvis du endnu ikke er på plads med konsultationerne vil du - også allerede ved den indledende konsultationen få at vide, hvor du skal skærpe dine kompetencer, før du gennemfører det samlede forløb.

Kontakt
Du kan kontakte Peter Horn og få nærmere information om den introducerende konsultation på: ee@peterhorn.dk.

Du kan downloade kapitlet "Farvel til flinkeskolen" her.

Nu kan du finde dit personlige succespunkt ved en indledende konsultation hos Peter Horn. Bemærk, at antallet af indledende konsultationer er limiteret Download et kapitel fra bogen her.

Baggrund
Peter Horn er direktør i Peter Horn & Co.Management Consulting, der beskæftiger med strategiske markedsscenarier og kommunikation. Peter Horn har skrevet 18 bogtitler, herunder "Karrierespillet", "Personlig branding" og  "Vision - Status = Strategi". Han har gennem de seneste år holdt forelæsninger og foredrag samt gennemført seminarer og konsultationer i personlig branding. karrierespil og karriereledelse.

Peter Horn har været i forretningsudvalget for Advisory Board for Center for Oplevelsesforskning og Masteruddannelsen i Oplevelsesledelse på Roskilde Universitetscenter. Han er hædret med Master in Experience Leadership Award fra universitetet for sin indsats for uddannelsen - og en af to hovedforfattere til "Oplevelsesledelse i praksis" og "Experience Leadership in Practice". Han er  chefredaktør for og udgiver af Executive Magazine, der har fokus på karrierer i ledelser og bestyrelser.

---
Læs mere:
www.succespunktet.dk
www.executivemagazine.dk
www.peterhorn.dk