Peter Horn

Peter Horn

Peter Horn www.peterhorn.dk er adm. direktør i Peter Horn og Co. Han har stor erfaring som strategisk ledelsesrådgiver i markedsrettede scenarier og kommunikation for virksomheder og organisationer. Han har gennem mange år beskæftiget sig med karriereledelse og karrierespil og har bidraget til lederudviklingsprogrammer i adskillelige større virksomheder. Han har i en årrække været personlig rådgiver og mentor for ledere i den private og offentlige sektor - og er i dag meget anvendt som rådgiver i karriereledelse og forelæser på konferencer, seminarer og  videregående uddannelser.

Han er forfatter til en lang række bøger, der er listet på www.karriereledelse.dk ..

Peter Horn er udgiver af og chefredaktør for Executive Magazine, der har fokus på ledelses- og bestyrelsesarbejde.

Han har produceret og instrueret over 100 film og tv-programmer for bl.a. DR og TvDanmark. Hans tv-serie "A Clean Land - The Danish Solution" har været vist på 110 tv-stationer i Kina. Andre programmer har været "De utæmmelige - The Savage Rose" på DR1 og DR2, sidst vist 2006; samt "Afasi - fra livskrise til livskvalitet" på DR.

Han stiftede i 1999 Executive Business Networking - nu fusioneret med WOW - Women on their Way og i dag en del af Dansk HR  til fremme af kvinder i ledelser og bestyrelser. Han har været involveret i  EU-projektet Women to the Top,  2003-2005.

I 2015 var han medstifter af og partner i Kvinder I Bestyrelser / We Grow Companies, der matcher kvindelige ledere med advisory boards og bestyrelser i små og mellemstore, primært kvindeejede virksomheder - www.kvinderibestyrelser.dk .