Succespunktet: Farvel til flinkeskolen


 

Bogen "Succespunktet. Hemmeligheden bag kvinders succes" udkom 31. oktober på Schultz forlag. Download kapitlet "Farvel til flinkeskolen" her: PDF-Succespunktet.


I bogen "Succespunktet. Hemmeligheden bag kvinders succes" af Peter Horn og Benja Stig Fagerland fortælles om, hvordan mange kvinders ambitioner ender på karrierernes kirkegård med inskriptionen: "Hendes karriere døde af flinkhed". Bogen er udgivet på Schultz Forlag og nu udsolgt. Du kan downloade kapitlet "Farvel til flinkeskolen" her .

I  "Succespunktet. Hemmeligheden bag kvinders succes" definerer forfatterne Peter Horn og Benja Stig Fagerland for første gang de udfordringer og problemstillinger, der er forbundet med de fleste kvinders karrierer.

- Ifølge bogens analyse af i hundredevis af succesfulde kvinder er der en række kriterier, der skal opfyldes for at opnå succes i et erhvervsliv, der er rundet af fortiden. Men også barndommen og ungdommen spiller en stor rolle for kvindernes senere muligheder, herunder etableringen af deres selvværd og selvtillid og forskellen på, om de tager en længerevarende uddannelse eller bliver højtuddannede, siger Peter Horn til Executive Magazine. Han har tidligere skrevet en lang række karriererettede bøger, herunder "Karriereledelse", "Karrierespillet", "Personlig branding", "Følelsesøkonomien" og "De skjulte kræfter".

Bogen gengiver interviews og dialoger med succesfulde kvinder på forskellige niveauer og stader i livet. Dens hovedpointe er imidlertid, hvordan kvinder opnår succes, hvorfor og hvornår. Den sætter også fokus på de største barrierer for kvinders succes - og hvordan det er muligt at overvinde disse barrierer.

Fra bogen dette kapitel, der kan læses og downloaded gratis: PDF-Succespunktet

Farvel til flinkeskolen

Mange kvinder kører “død” i karrieren, fordi de ligger under for Flinkeskolen. I dette kapitel gennemgås de fælder, mange falder i, fordi de gerne vil tækkes og accepteres af andre. Kapitlet er udformet som et kursus i, hvordan du beslutter dig for at sige “Slut med frk. Flinkesen”, uden at det påvirker din karriere negativt. Du skal vise mod til at være dig selv og opbygge respekt ved at synliggøre dine kompetencer og sætte grænser for, hvad du skal og kan finde dig i. Lær af andre og undgå at få ødelagt en ellers så lovende karriere af Flinkeskolen. 
---- 
I tusindvis af veluddannede og ambitiøse yngre kvinder bukker hvert år under for “flinkesygen”. Flinkeskolen har begravet flere kvindelige karrierer end nogen anden skole, og det er sjældent flatterende eller tilfredsstillende at have stående: ”Hendes karriere døde af flinkhed” på gravstenen på karrierernes kirkegård. Hvor er det, at filmen kan knække for dig i din karriere?

Læs videre her! PDF-Succespunktet

Ifølge bogens analyse af i hundredevis af succesfulde kvinder er der en række kriterier, der skal opfyldes for at opnå succes i et erhvervsliv, der er rundet af fortiden, siger Peter Horn, der - med Benja Stig Fagerland som medforfatter - har skrevet "Succespunktet. Hemmeligheden bag kvinders succes".

Forfatterne
Bogen "Succespunktet. Hemmeligheden bag kvinders succes" er skrevet af Peter Horn, der grundlagde Executive Business Networking (i dag en del af www.wow-women.dk), Rådet for Fremtidens Ledelse og i dag er ledelsesrådgiver samt chefredaktør for Executive Magazine (www.executivemagazine.dk) til fremme af kvinder i ledelser og bestyrelser og Benja Stig Fagerland (www.femaleliving.com), der på vegne af NHO etablerede Female Future i Norge (www.nho.no/ff) i tilknytning til den norske lov om ligelig kønsrepræsentation i norske børsnoterede selskabers bestyrelser.

"Succespunktet. Hemmeligheden bag kvinders succes" 
288 sider, 199 DKK (udsolgt) - køb som e-bog 120 DKK + moms = 150 DKK - bestil her: ee@peterhorn.dk
ISBN: 978-87-609-1859-9 
Schultz Forlag