Personal Branding: Fokus på MIG A/S

Personal branding er vejen til en hurtigere karriere. Flere ønsker at tage ansvaret for deres personlige værdi i forhold til markedet. MIG A/S bygges ved at finde villige investorer i vore indre værdier. 

Personlig branding er en ny indgang til karrieren. Ved at etablere sit eget MIG A/S med kunder, arbejdsgivere, kolleger og medarbejdere som villige investorer er det muligt at opbygge et kooperativt spil med gevinst for alle: "Vis hvad du kan og du vil nå, hvad du ønsker."

- Flere af os ønsker i dag at tage ansvaret for vores personlige værdi i forhold til markedet. Målet er at øge vores værdi hos den nuværende arbejdsgiver og vise vores suveræne værdier til potentielle arbejdsgivere. Er vi i mellemledelse, vil vores ansættelse i en virksomhed typisk vare 5-7 år, og er vi i øvre ledelse, vil den ofte være nede på 3-5 år. Vi har mindre tid til at etablere os selv som navne i store organisationer end før. Derfor er vi nødt til at skyde nogle genveje og på det kendskab, der er nødvendigt for at komme videre i virksomheden og i karrieren, siger Peter Horn, ledelsesrådgiver og forfatter til "Personlig branding" og "Brænd igennem", begge udgivet på Børsens Forlag.

Peter Horn har etableret en ny type konsultationer. De tager sigte på at finde éns suveræne værdier, lægge en strategiplan med implementering og synliggøre værdierne over for beslutningtagere, opinionsdannere og medier.


Peter Horn er adm. direktør i Peter Horn & Co. og forfatter. Han er rådgiver i strategiske markedsscenarier og i kommunikation og fremtidsforsker. Han har udviklet platformen for læringsprogrammerne "Personlig branding" og "Karrierespillet".

 

Aktiviteterne har givet forbløffende resultater.

- Mere end 50 procent siger, at de har nået resultater, der har ændret deres professionelle liv. Andre 25 procent siger, at konsultationerne har givet dem nye muligheder hos deres nuværende arbejdsgiver. De resterende 25 procent siger, at de har opnået ny inspiration. Man kan tilføre stor værdi til sit brand ved at være opmærksom på sine ressourcer, sociale og faglige færdigheder og viljen til at gøre noget ved det, konstaterer Peter Horn.

Yderligere information: Peter Horn kan kontaktes på ee@peterhorn.dk
- eller telefon +45 33 93 32 55.

---
Læs mere:
www.borsensforlag.dk
www.karrierespillet.dk
www.executivemagazine.dk