Drop janteloven og brænd igennem

"Karrieremagasinet CV bringer i oktober-udgaven et 14 siders tema om personlig branding. I et interview perspektiverer Peter Horn, forfatter til "Personlig branding" og en række andre bøger om ledelse, synliggørelse og karrierespil, emnet.

I interviewet siger Peter Horn bl.a.:

- Mange kvinder sætter sig ned, hvis tingene ikke lige lykkes, og siger, at det var sørme ærgerligt, det kan også være, det er sjovere at gå og løfte på låget til kødgryden derhjemme. Mange kvinder har en mere ydmyg tilgang til at opnå sine mål end mænd, og det er der ikke brug for i dag, siger Peter Horn, der mener, at de fleste af Danmarks karrierekvinder er for dårlige til at synliggøre sig selv, og at de kunne lære meget af personlig branding.

- De burde skynde sig at sige farvel til Flinkeskolen, droppe Janteloven og komme ud over stepperne. Det nytter ikke noget at være dygtig, velbegavet og godt uddannet, hvis man ikke tør vise, hvad man indeholder. Mændene har indtil nu været bedst til at brande sig personligt, fordi de er gode til at fortælle om egne bedrifter, uden at det hele lyder som ’pral’. Hvis kvinderne skal være på niveau, må de kunne gøre det samme - og endnu mere overbevisende, for deres resultater er jo ofte bedre. Det er der bare ingen, der ved! siger Peter Horn.

I temaet fortæller en række af deltagere på kurser i Peter Horn & Co.'s kurser personlig branding om deres udbytte:

"Jeg har fået skabt en klar og autentisk profil."

"Jeg fandt ud af, at det er langt mere krævende at skabe et brand og komme i folkemunde,
 end jeg havde forventet."

"I dag har jeg tre (bestyrelsesposter) og er formand for den ene bestyrelse."

"Kurset gav mig en forståelse for, hvor vigtigt personlig branding er i forhold til at synliggøre
 sin virksomhed."

Peter Horn & Co. har holdt kurser og konsultationer i personlig branding i Danmark, Norge, Sverige, UK og Australien. Det næste kursus holdes 6. november. Du kan tilmelde dig her.

---
Læs mere:
www.cvmag.dk