Lederne i Lyngby: Personlig branding - Sådan vinder man tilhængere

Lederne i Lyngby har 26. maj kl. 18.00 sat Personlig branding på agendaen i Lyngby Kulturhus - i Stuckenberg Salen.

I foromtalen hedder det: "Når Lederne i Lyngby denne aften sætter fokus på emnet "Personlig branding", har vi bedt Peter Horn komme med en række gode råd og anvisninger på, hvordan man kan skabe sit eget varemærke og dermed gøre sig interessant internt og eksternt i virksomheden. Foredraget er primært rettet mod de, der fokuserer på lederposter i en privat eller offentlig virksomhed. Der gives nogle relevante råd, der kan bruges af alle, der har brug for øget opmærksomhed i erhvervsmæssigt øjemed."

I pausen vil der blive serveret et let traktement.

Bogen "Personlig branding" tilbydes til medlemmer af Lederne Lyngby til en reduceret pris denne aften. Normalpris 455,00 kroner. Denne aften 299,00 kroner. Se mere på www.borsensforlag.dk.

"Personlig branding", der er udgivet på Børsens Forlag, var i
2004 den mest omtalte fagbog i Danmark.

Peter Horn er den skandinaviske "guru" i personlig branding. På basis af sin bog "Personlig branding", skal han i 2005 forelæse på en ny Masteruddannelse i oplevelsesledelse på Roskilde Universitets Center. Han er adm. direktør i Peter Horn & Co. og rådgiver gennem sin virksomhed store danske og internationale virksomheder og organisationer i branche- og konsekvensrettede fremtidsscenarier og i kommunikation.

---
Tilmelding:
www.lederne.dk