Kursus i personlig branding: Kun for virksomheder

Personlig branding er virksomhedens redskab til opbygning af virksomhedens ambassadørportefølje. Kurset holdes over 2 dage som internat eller over 4x en halv dag over en måned på virksomheden. Resultatet kan være ny synlighed for et stort millionbeløb.

Personlig branding kan hjælpe de fleste virksomheder til at aktivere en ambassadørportefølje, der kan have en værdi på et stort, tocifret millionbeløb. Virksomhedens nøglemedarbejdere spiller en central rolle i aktiviteten, der både har positiv konsekvens in- og eksternt.

Kurset designes til den enkelte virksomhed og dens behov for in- og ekstern synlighed - gennem nøglemedarbejderne. Gennem en "ringe-i-vandet" effekt spredes budskabet, og virksomhedens medarbejdere, leverandører og kunder involveres i dens vision, mission og værdier på en god og praktisk måde.

Personlig branding tager udgangspunkt i den enkelte medarbejder og dennes nuværende og fremtidige position i virksomheden. det betyder også, at der vil være samspil mellem medarbejderens karriereplan og virksomhedens implementering af denne plan.

Kurset gennemføres både i ind- og udland.

Se mere om tidligere deltageres udbytte af kurser i København og Stockholm andetsteds på Executive Branding Magazine.

Er du interesseret i yderligere information om kurset bedes du kontakte Peter Horn: tel. +45 33 93 32 55 eller e-mail ee@peterhorn.dk.