Kursus i personlig branding: Brug dine stærke sider effektivt

Holdes torsdag 20. september i København på Hotel Hilton Copenhagen Airport. Udbytte: "Du har et udkast til en personlig strategi og en handlingplan med hjem". Begrænset antal deltagere, der primært vil være kvindelige ledere og entreprenører. Pris: 4.950 DKK plus moms.

Hvis du vil anvende personlig branding i praksis, bør du deltage i kurset "Personlig branding for ledere og entreprenører" torsdag 20. september i København - på Hotel Hilton Copenhagen Airport.

Udbyttet: "Du har et udkast til en personlig strategi og en handlingsplan med hjem". Der er lagt op til, at strategi og handlingsplan kan bringes i anvendelse her-og-nu straks efter kurset.

Ifølge en Catalyst-undersøgelse blandt kvindelige europæiske og amerikanske ledere er et af Top 3 strategi-punkterne for succes "at påtage sig stærkt synlige opgaver" - ligesom det også er et af Top 3 barrierne for avancement. Tilsvarende har kvindelige entreprenører uden synlighed svært ved at vinde fodfæste og gøre deres aktiviteter til en succes.

Programmet:
09.00-09.30 Introduktion, forventninger og mål
09.30-10.30 Personlig branding i teori og praksis
                  Definition af egne ressourcer og mål
                  Definition af synliggørelse og dens implementering

Bogen "personlig branding" er inkluderet i kursusgebyret - og deltagerne har alle et udkast til en personlig strategi for personlig branding, når kurset er gennemført.

10.30-10.45 Pause
10.45-12.30 Eksempler på implementering af personlig branding strategi:
                  Gensidige interviews om temaer for personlige branding strategi.

12.30-13.00 Frokost
13.00-14.00 Individuelle præsentationer af interviewopgave.
14.00-15.00 Lav strategiplan for personlig branding med sparringspartner.
15.00-15.15 Pause og forfriskninger
15.15-16.00 Præsentationer og drøftelser af strategiplaner
16.00-17.00 Lav implementeringsplan for personlig branding med parringspartner
17.00-17.15 Pause
17.15-17.45 Præsentationer og drøftelser af implementeringsplaner
17.45-18.00 Spørgsmål og afrunding

Peter Horn

Kursusledere:
Ledelsesrådgiver Peter Horn og journalist, kommunikationsrådgiver Dan Larsen, Peter Horn & Co.

Peter Horn arbejder med strategiske markedsscenarier og kommunikation. Han er forfatter til flere bøger om personlig branding og karriereledelse og har arbejdet med markedsscenarier og kommunikation for både danske og internationale virksomheder og organisationer.

Dan Larsen arbejder med journalistik for bl.a. DR og Dagbladet Børsen og designeri intelligente webløsninger til virksomheder og organisationer. Han har været udenrigsredaktør på TV-A og TV2 Nyheder og korrespondent for Dagbladet Børsen og Morgenavisen Jyllands-Posten i New York, ligesom han har været pressattache på den danske ambassade i Washington.

Peter Horn og Dan Larsen har tidligere gennemført kurser i personlig branding - se deltagernes mening på www.personalbranding.dk - ligesom de har samarbejdet om flere tv- og videoprogrammer, herunder "De utæmmelige - The Savage Rose", tv-.serien "A Clean Land" og "Afasi - fra livskrise til livskvalitet".

Deltagergebyr:
4.950 DKK + moms 1.237,50 DKK, i alt 6.187,50 DKK.

Gebyret indbefatter materialer, forfriskninger og frokost samt et eksemplar af Peter Horns bestseller "Personlig branding", udgivet på Børsens Forlag. I prisen er også indbefattet brug af en hot line til kursuslederne op til 3 måneder efter kurset.

Dan Larsen

Kurset "Personlig branding for ledere og entreprenører" torsdag 20. september i København - på Hotel Hilton Copenhagen Airport.

Tilmelding:
Tilmelding bedes mailet til ee@peterhorn.dk Angiv venligst navn, stilling, virksomhed, adresse, e-mail og telefonnummer.

---
Læs mere:
www.personalbranding.dk
www.karriereledelse.dk
www.blogbyblog.dk