DMF i Århus: Peter Horn og Katja K om personlig branding


Peter Horn og Katja K er med: Dansk Marketing Forum, DMF, for studerende i Århus holder i onsdag 23. februar et arrangement om "Personlig branding". DMF har ønsket en teoretisk vinkel og en mere praktisk vinkel - "eller sagt med andre ord, en forsker/ underviser og en kendt person, der bruger sit navn som brand".

Peter Horn er den skandinaviske "guru" i personlig branding, og på basis af sin bog, "Personlig branding" skal han i 2005 forelæse på en ny Masteruddannelse i oplevelsesledelse på Roskilde Universitets Center. Han er adm. direktør i Peter Horn & Co., og rådgiver gennem sin virksomhed store danske og internationale virksomheder og organisationer i branche- og konsekvensrettede fremtidsscenarier og i kommunikation. "Personlig branding", der er udgivet på Børsens Forlag, var i 2004 den mest omtalte fagbog i Danmark. Peter Horn vil i sin forelæsning visionere brugen af "personlig branding" til at nå karriere- og forretningsmæssige resultater i samspil med andre.

 

        Peter Horn

Katja K

Katja K har med Jonas Adam Itkin netop etableret sig med et modehus og hun er et eksempel på, hvordan det er muligt at overføre kendskab og synlighed fra én branche til en anden. Hun blev berømt i ind- og udland som Danmarks største pornodronning nogensinde og har siden opnået en mere bred popularitet som skuespiller i TV2 Zulus sit-com "Langt fra Las Vegas". Hun har nu etableret sit eget personlige modebrand "Katja K - based on a true story". Katja K og Jonas Adam Itkin vil fortælle, hvorledes de har været i stand til at kapitalisere Katjas personlige brand.

Ud over medlemmer af DMF inviteres også studerende fra Handelshøjskolen i Århus samt fra kommunikationsuddannelser som medievidenskab på Århus Universitet og Danmarks Journalisthøjskole i Århus.

Arrangementet holdes i onsdag 23. februar fra kl. 19.00-21.00 på Handelshøjskolen i Århus, Fuglesangs Allé 4, 8210 Århus V. 

---
Læs mere her:
www.d-m-f.dk/
www.katjak.com
www.peterhorn.dk