Kompetencer: Personlig branding i ny udgave

Personlig branding har været en succes for Børsens Forlag og for forfatteren, adm. direktør Peter Horn, Peter Horn & Co. Bogen er nu udkommet i en ny udgave - som softback til 299 DKK incl. moms. Den kan købes via internettet: www.borsensforlag.dk - under "Personlig udvikling". (Foto: Betina Pleidrup)

Børsens Forlag udgiver "Personlig branding" i nyt oplag som softback til 299 DKK. Et par tusinde mennesker har nu deltaget i kursusprogrammer, konferencer, seminarer og forelæsninger om emnet - i Danmark, Norge, Sverige og UK. Senere på året følger Sydafrika.

Personlig branding har stedse større interesse i erhvervslivet. Siden lanceringen af Peter Horns kursusprogrammer om emnet og udgivelsen af bogen "Personlig branding" på Børsens Forlag har ønsket om at beherske denne del af sin karriere været udtalt hos et stort antal danskere, nordmænd, svenskere og englændere. Indtil nu har mere end et par tusinde mennesker deltaget i kursusprogrammer, konferencer, seminarer og forelæsninger om emnet - i Danmark, Norge, Sverige og UK. Senere på året følger Sydafrika.

Første oplag af bogen er nu stort set udsolgt og Børsens Forlag har derfor udgivet bogen i et nyt oplag som softback til 299 DKK incl. moms. Det sker bl.a. for at tilgodese det private segment. Som hardback koster bogen 455 DKK incl. moms. Bogen kan købes via internettet: www.borsensforlag.dk.

Peter Horn, der er adm. direktør i ledelsesrådgivningsvirksomheden Peter Horn & Co., er glad for den store interesse for bogen og især for, at emnet ikke udelukkende er et anliggende for bestyrelser og direktioner, som i øvrigt har et særligt program, Executive branding.

- Også mange på vej op i karrieren, den nye generation fra handelshøjskoler og universiteter, arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer har taget emnet til sig som en del af deres videre professionelle liv, siger Peter Horn, der på "Ledelsens dag 2005" med adm. direktør Claus Jensen fra den succesrige discountkæde Fakta vil være blandt talerne - om personlig branding. "Ledelsens dag" arrangeres af Lederne, der har 83.000 medlemmer, i Bella Centeret i København tirsdag 8. november. Sidste år deltog mere end 800 private og offentlige ledere.

Peter Horn & Co. har med performancevirksomheden Out of the box for Lederne ligeledes tilrettelagt 3 dages kursusprogrammet "Virksomhedsambassadør" 12.-15. september: www.lederne.dk/Kurser/Kurser.html.

Personlig branding defineres som "den offentlige gengivelse af din personlighed og dine færdigheder i den udformning, der fremmer dine mål bedst muligt". Peter Horn forklarer:

- Det handler om at synliggøre sin personlighed og sine kompetencer på en sådan måde, at andre ønsker at arbejde sammen med én om fælles mål. Derfor handler personlig branding om overblik, en langsigtet karrierestrategi, værktøjer som ressourcestatus, den personlige varedeklaration og markedsanalyse, definition af målgrupper, medier og budskabsformidling og en plan for en vedvarende indsats. Ved en indsats på dette område kan man fremme karrieren drastisk.

Peter Horn har taget egen medicin: Siden udgivelsen af bogen har han opnået omtale i medier i ind- og udland for et millionbeløb, og han er interviewet om personlig branding til medier som Finans, Civiløkonomen og DR2 med publicering i august.

Han er i dag tillige mentor og rådgiver for ledere, bestyrelsesmedlemmer og personer på vej frem i karrieren med betydeligt fokus på personlig branding. Peter Horn & Co. beskæftiger sig med markedsstrategiske scenarier, ledelsesrådgivning og kommunikation.

--- 
Læs mere her: 
www.peterhorn.dk
www.out-of-the-box.dk