Personal Branding : 
Peter Horn interviewet på Bogforum i København

Forfatteren, adm. direktør Peter Horn (tv.) blev interviewet om sin bog "Personlig branding" på Bogforum af tv-journalisten og kommunikationsrådgiveren Dan Larsen søndag 14. november. 
(Foto: Lotte Holmen)

"Hvad kan personlig branding bruges til - og hvorfor skriver man en bog om emnet? Er det åndelig plastikkirurgi - eller er det en understregning af ens personlighed? Kan man bruge personlig branding til at fremme sin karriere - og er det et egotrip eller teamwork? Hvorfor skal personlig branding ind som fag på de videregående uddannelser?"

Tv-journalisten og kommunikationsrådgiveren Dan Larsen interviewede forfatteren, adm. direktør Peter Horn om hans bog "Personlig branding", der blev udgivet tidligere på året af Børsens Forlag, på forlagets stand på Bogforum søndag 14. november.

Dan Larsen fokuserede bl.a. på, om "personlig branding" ikke blot var en efterligning af, hvad virksomheder under betegnelsen "corporate branding" havde gjort i årevis. Han fik det svar, at personer havde brandet sig langt før der fandtes selskaber eller koncerner - hvilket man da også kan se af de mange virksomheder, der i dag bærer firmanavne - bl.a. A.P. Møller (Aller Press, Salling, Bonniers, Bang & Olufsen er andre).

Et andet spørgsmål handlede om, hvorvidt unge kommende politikere kunne anvende personlig branding i deres karriere. Peter Horn fremhævede Ritt Bjerregaard som et vedvarende brand - og også, hvorledes hendes nok nærmeste bejler til posten som overborgmester ved næste kommunalvalg - Venstre-manden Søren Pind, har været vedvarende om sit mål - og synliggørelsen heraf. Peter Horn konstaterede således, at hvis man ventede længe nok, kunne man ikke bare blive konge af Sverige, men også overborgmester i København!

Dan Larsen ville også vide, om alle kan bruge "personlig branding" - og Peter Horn svarede, at bogen primært er skrevet for de 100.000 i Danmark, der er på vej i en lederkarriere i private og offentlige virksomheder - men at alle kan bruge værktøjerne i den værktøjskasse, som bogen er.

Bogforum holdtes i Forum København og var også i år et tilløbsstykke.

---
Læs mere her:
www.bogmessen.dk

Løb bogen her:
www.borsensforlag.dk