WORKSHOP "MAGT OG LEDELSE"

1 dag – kl. 09.00-17.00

Program formiddag:

- Definition af din nuværende magt og hvordan den
   kan øges i forhold til din hensigt og dit mål.
- Identificér egen og andres adfærd i magtspil.
- Øvelse i magtspil.

- Introduktion til opbygning af en magtportefølje.

- Øvelse i magtportefølje.

Program eftermiddag:

- Anvendelse af magt i karriere- og ledelsessammenhænge.
- Øvelse i anvendelse af magt i karriere- og ledelsessammenhænge.
-
   Afrapportering og gensidig evaluering:
- “Tror jeg, du kommer i mål.
   Tror du, jeg kommer i mål?”

- Konklusion: Magt til hverdagsbrug
- Tak for i dag.


Honorar: (Op til 12 personer) 75.000 DKK + moms  og omkostninger.

Introducerende workshop:
sekretariat@peterhorn.dk .


Kumi Takahashi Bentzon                               
Birgit Pichat
”Jeg fik bekræftet, at jeg har magt over mig selv, hvilket er et vigtigt fundament, og hvis hensigten er klar, er jeg i stand til at opnå mit mål. Jeg lærte, at det er vigtigt at se tilbage og tælle alle de sejre, man har haft i livet, og det vil sikkert afspejle min mentale magt. Nina (Uller) og Peter (Horn) har været gode til at blande deltagere med meget forskellige baggrunde, hvilket gjorde diskussionen interessant. Workshoppen kan også anbefales til personer, der mangler at konkretisere hensigt med et ønsket mål.”
Kumi Takahashi Bentzon, account manager

 


Horn
& Uller © 2015-17
Deltagernes udbytte:

"Workshoppen “Magt og Ledelse” gav mig et nyt perspektiv på brugen af magt, min egen såvel som andres. Og tanken om en fleksibel magtstrategi er meget værdifuld. Værd at prøve!"
Hanne Jessen Krarup. Advokat, forfatter og master i erhvervspsykologi.

"Facts frem for snak: Konceptet giver et godt overblik over, hvad det er, man er nødt til at forholde sig til og arbejde med  som menneske på arbejds-markedet - ikke mindst som leder. Det er herligt befriet fra alskens snak om følelseslivets håndtering og undgår derved at blive omklamrende. Dermed ikke sagt, at man undgår at forholde sig til sine følelser, når man arbejder med det. Men tilgangen her er baseret på fakta i forhold til magtforhold, der styrer dig, hvis ikke du lære at styre dem."
Dorthe Thorning Mejlhede, Project Manager, CBS.

"Deltagelse i workshoppen var en rigtig god øjenåbner for mig om begrebet magt. Vi kvinder elsker indflydelse, men bryder os ikke om magt. Workshoppen er med til at af bryde det tabu, der er om  begrebet magt.
Det at lære at arbejde bevidst og strategisk med magt, har gjort en forskel for mig i mit arbejde. Den, der har magten, har definitionsretten. Jeg kan kun anbefale andre at prøve workshoppen."
Laila Busted, personaleforeningsformand, BRF. Bestyrelsesmedlem BRFkredit A/S og Finansforbundet.


”Jeg kan varmt anbefale "Magt og Ledelse" workshoppen. Det kan være til stor nytte for enhver, der går i tanker om forbedring og udvikling af deres arbejdsprocesser eller virksomhed. Workshoppen giver afsæt til en god analyse af egne rammer og muligheder, samt til at præcisere de konkrete udfordringer, jeg skal arbejde med for at udnytte både eget og virksomhedens potentialet bedre.  Alt i alt en rigtig god oplevelse til at se konstruktivt og kreativt på magt.”MIra Skadegaard Thorsen, lektor, Senior rådgiver, cand. mag., Global CSR

”Workshoppen "Magt og Ledelse" overgik helt klart mine forventninger. Selve workshoppen var en spændende udviklingsrejse, der satte masser af tanker i gang, men også gav helt konkrete værktøjer til selvevaluering og løsning af magtkampe. Jeg har allerede brugt værktøjer fra seminaret til at få løst aktuelle udfordringer. Jeg kan helt bestemt anbefale workshoppen, der giver masser af ny inspiration og energi også til den relativt erfarne ud i magspillet.”
Birgit Pichat, direktør, MBA,
 Voresmarked.dk


”Tak fordi I åbnede mine øjne for, at begrebet 'magt' er et mere nuanceret begreb som sådan. Jeg gik hjem med en ny selvindsigt og virkelig brugbare værktøjer. Øvelserne var effektfulde og I formåede at skabe et godt rum for læring og refleksion på ganske kort tid.”

Estele Holbek, Concept Developer