FÅ EGENMAGT OG OVER DIN KARRIERE
”Magt til hverdagsbrug” handler om at blive bevidst om sit magtpotentiale, primært i erhvervslivet. At investere et minimum af magt for at opnå maksimal indflydelse på egen og andres situation. Titlen markerer, at magt ofte skal etableres, fastholdes og udbygges i små og vedvarende doser i hverdagen. De fleste danskere er ikke vokset op med evnen til at besidde og udøve magt. Derfor har den ofte kun været  hos de få, der gennem arv og miljø besidder medfødt magt. Resten af os må arbejde med dimensionen tillært magt, der indebærer, at vi kun ved at arbejde på magtens præmisser når de mål, vi har sat os. Læs mere .

Mere information:
ee@peterhorn.dk .


Konsultationer:
MAGT TIL HVERDAGSBRUG
”Det er en privat sag , om man vil gribe magten over sit eget liv. Er denne beslutning truffet - og man vil videre i livet og karrieren, har Peter Horn og Nina Uller med programmet "Magt til hverdagsbrug" skabt meget resultatrettede rammer for en et konsultationsforløb. Man får defineret sin selvmagt, de ressourcer, der skal til for at skabe et nyt ståsted - og hvorledes man indfrier sin hensigt med mindst mulig anvendelse af magt over for sig selv og andre. Læs mere .

Workshops:
BRUG MINDST MAGT FOR AT NÅ MEST
Den introducerende workshop ”Magt til hverdagsbrug” giver indsigt i, hvorledes du som leder,  potentiel leder eller virksomhedsejer anvender magtdimensionen som en del af din karriere. Du bliver i stand til at definere din nuværende magt og hvordan du kan øge den i forhold til din hensigt og dit mål. Læs mere her .

Workshoppens ledere

Peter Horn er managementkonsulent og adm. direktør i Peter Horn & Co. Management Consulting: "Resultatorienteret ledelse og kommunikation". Som rådgiver for ledelser og bestyrelser tæt på kommerciel magt. Forfatter til bøger om ledelse, karrierespil, kommunikation og intelligente barrierer. Forelæser i ind- og udland. Master i Oplevelsesledelse  Prisen 2010, Roskilde Universitet. Baggrund også redaktør og tv-producer. www.peterhorn.dk .

Nina Uller er major, prodekan på Forsvarsakademiet, tdl. Director i Nato Programming Centre i Belgien samt fhv.eskadrillechef. Er tæt på magt i formel ledelse. Master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet og uddannelse i psykoterapi.
 

Horn
& Uller © 2015-17Bog:

ALLE BRUGER MAGT - INGEN TALER OM DET

I bogen "Magt til hverdagsbrug - af en ... dagbog", skildrer Peter Horn og Nina Uller en ny og spændende tilgang til magtbegrebet.
  De konstaterer, at alle bruger eller udsættes for en eller anden form for magt i hverdagen.
  De gør op med begrebet "afmagt" og fortæller, hvordan man bedst opnår magt over egen situation. Læs mere om bogen her