Bogen Magt til hverdagsbrug
”Magt til hverdagsbrug - af en... dagbog” er transkriberet af Peter Horn og Nina Uller efter indtaling på en iphone af bogens hovedperson. Den ene har erfaring med magt og ledelse fra en lang karriere som direktør for virksomheder med speciale i resultatorienteret ledelse og kommunikation. Han har skrevet  bøger om strategi, ledelse, karriere og branding, er tv- producer og instruktør - og modtaget prisen Master of Experience Leadership Award fra Roskilde Universitet. Hun er prodekan og major, været leder af Institute for Leadership and Management, Danish Airforce Academy,  Director Training & Exercise hos NATO Programming Centre, Belgien og eskadrillechef i Flyvevåbenet - oveni karrieren som linjeofficer har hun en master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet.

Deres bevæggrund til at skrive bogen er et ønske om at få flere mennesker til at få mere ud af livet ved at gå fra afmagt til den magt, der er nødvendig for deres professionelle og private eksistens. Deres udgangspunkt er at afdramatisere individets ret og pligt til at have magten over sig selv - og nogle gange også anvende denne magt i samspil med andre for at nå et fælles mål. 

Bogen er en psykologisk thriller og et wake-up call til de mange, der på forhånd har afskrevet sig enhver form for indflydelse i arbejdslivet, i samfundet og i det private liv. Bogen vil perspektivere, hvordan de mange nok er i stand til at gennemføre store ændringer i et samfund ved at lade deres små magtcirkler indgå i større kooperative sammenhænge.

Bogen er rig på historier fra det virkelige liv og cases. Nogle er hentet fra en serie workshops, "Magt og Ledelse", hvor deltagerne på forbløffende vis har oplevet nye sider af selvmagt - og hvordan de ud fra denne bevidsthed har været i stand til at flytte sig afgørende og få større indflydelse i karriere og hverdag.

Bogen kan købes her:
https://www.saxo.com/dk/magt-til-hverdagsbrug_peter-horn_hardback_9788790469030


Horn
& Uller © 2015-17