FORSIDE   •   NYHEDER   •   BOGEN   •   KONSULTATIONER   •   FOREDRAG   •   WORKSHOPS   •   KURSER   •   KONTAKT
 
  Intelligente barrierer


Lene Thomsen og Peter Horn - har skabt formatet og skrevet bogen "Intelligente barrierer - om at udfordre og motivere sig selv". (Foto: Christian  Lange)


  Læs om bogen "Intelligente barrierer - om at udfordre og motivere sig selv" her

”Intelligente barrierer" handler om relationen mellem den enkelte og organisationen med henblik på at skabe de organisatoriske rammer , der gør
det muligt for medarbejderne at udfordre og motivere sig selv.

 

De barrierer, der kan udfordre og til andre tider beskytte os, er intelligente barrierer.


Definitionen er:

“Intelligente barrierer leder dig eller gruppen frem til den mest hensigtsmæssige adfærd på baggrund af dine eller jeres valg og beslutninger.”

En barriere er ”en psykisk hindring for en handling”. En manglende barriere er det modsatte. Vi har alle i større eller mindre omfang barrierer. Den psykiske mekanisme ”barriere” er ikke kun til for at hindre os i at udføre en handling; den opstår også for at beskytte os eller andre. Med intelligente barrierer øges individets og organisationens "mentale immunforsvar".

 

Fra barriere til karriere

Halvdelen af alle på jobmarkedet – der er i alt 2,8 mio. – mener, at de ikke bliver udfordret nok på jobbet og får de udfordringer, de fortjener. Lige så mange kæmper med for få eller for mange indre barrierer. De har svært ved at håndtere forløbet fra barriere til karriere ved at udvikle intelligente barrierer. Det koster erhvervslivet milliardbeløb i mistede muligheder.

 

Se interviewet på TV Lorry Lounge fra fredag 10. januar 2014: www.lorry.dk

 

 

  FORMATET  
  WEB-TV
  TJEK DINE BARRIERER
  PETER HORN
  LENE THOMSEN
  ENGLISH SUMMARY
 
     
 
 

WWW.PETERHORN.DK               WWW.HR7.ORG