Vision minus status = Strategi


KØB BOGEN HER

Om bogen
Bevægelsen mod nyt liv - for personer og virksomheder

Peter Horns nye bog Vision minus status = strategi, er baseret på  Stiller Kjärgaards lov om revitalisering af mennesker og virksomheder.

LOVEN LYDER: VISION ÷ STATUS = STRATEGI

Denne teori formulerer Peter Horn også i loven om Stiller Kjärgaards timeglas. Den handler om erkendelse og om at tage ansvar for egen fremtid og egne handlinger. Loven omfatter bevægelsen fra, at livet er sevet ud, til et nyt liv opstår:

"Mogens Stiller Kjärgaards timeglas omfatter den mentale situation, at et menneskes muligheder er løbet ud fra det øvre mulighedernes rum til det nedre begrænsende rum. For at revitalisere sig skal mennesket vende timeglasset og dermed opnå uprøvede muligheder. Ellers vil mennesket være fanget i et fastlåst univers eller gå til grunde."

Peter Horn giver læseren indblik i Mogens Stiller Kjärgaards erfaring fra et langt liv som virksomhedsrådgiver. Sammen med en lang række cases fra ind- og udland rummer Vision minus status = strategi inspiration til den virksomhed, der har brug for revitalisering.

  

Anmeldelser
"D
et er en yderst interessant og usædvanlig bog. [...] Interessant, fordi man får en levende fornemmelse af, hvem denne Mogens Stiller er, hvordan han arbejder og tænker, og man får en helt klar fornemmelse af og en eksemplificering af, hvor fantastisk berigende og nyttigt det kan være for et område eller en virksomhed, at en person fra en helt anden verden kommer på besøg - og f.eks. stiller en række spørgsmål, som man ikke er vant til." 5 stjerner ud af 6,
Professor Steen Hildebrandt, Dagbladet Børsen

"Bogen understreger behovet for den visionære leder, der kan give virksomhedens ansatte forventninger og dermed energi og engagement til at gennemføre den strategi, der er en konsekvens af visionen."
Ulla Bechsgaard, Lederne

"Peter Horn giver i bogen indblik i Mogens Stiller Kjärgaards erfaring fra et langt liv som virksomhedskonsulent og udbygger emnet med en lang række cases om såvel virksomheder som ledere fra ind- og udland - tillige med flere akademiske tilgange. Emnet er alvorligt, men Peter Horn og Mogens Stiller Kjärgaard har skabt en bog, der er velskrevet, humoristisk og fuld af visdom."
Lederskabsmagasinet.net

"Så hvis din virksomhed er kørt fast, eller har brug for inspiration til nye landvindinger, giver Peter Horn her et spændende indblik."
WOW - Women on their WayDownload kapitel


Copyright©2000-2013 Kontakt: Webmaster