Succespunktet


UDSOLGT

Om bogen
Bestsellerforfatteren Peter Horn og medforfatteren Benja Fagerland går i denne øjenåbnende og provokerende håndbog på jagt efter Succespunktet - og hemmeligheden bag kvinders succes. Bogen har gode råd og fascinerende succeshistorier. En guide til kvinder, der vil stile højere end de fleste, og som gennem bogen vil få viden og inspiration.  


Anmeldelser
Succespunktet

Forfatteren til flere bøger om personlig branding og ophavskvinden til det norske projekt Female Future, der kæmper for at få flere kvinder i ledelser og bestyrelser, har sammen skrevet en spændende og provokerende bog om kvinders succespunkt.

De gør op med flinkeskolen og opfordrer kvinder til målrettet at arbejde med vision og strategi for sig selv. Beslut en vision for din egen succes, hold fast i visionen og tag også stilling til, hvilken belønning du skal have, når visionen er fuldført, foreslår forfatterne.

De mener, den enkelte persons succespunkt er forskelligt. Og de bekymrer sig om, at et voksende antal kvinder på mellemste og øvre lønniveauer går ned med flaget. Årsagen er, mener Horn og Fagerland, at kvinderne ikke kan læse spillet i virksomheden godt nok. (...)

Bogen er fyldt med relevant viden om kvinder på arbejdsmarkedet og gode råd om, hvordan den enkelte finder succespunktet. En række kvindelige ledere bidrager med egne beretninger.

Chefredaktør Ulla Bechsgaard, Magasinet Lederne nr. 1, januar 2008

 


Copyright©2000-2013 Kontakt: Webmaster