Karrierespillet


KØB BOGEN HER

Om bogen
I en tid, hvor verden bliver mindre og markederne og jobmulighederne større, vokser konkurrencen om magten. Den vigtigste kapital er den menneskelige. Det er den gode leder, der gør forskellen, og spillet om karrieren intensiveres. Brikkerne i karrierespillet er talent, stædighed, ressourcer og vilje til at nå sine mål. Men uden samspil med andre mennesker er der intet karrierespil.

Karrierespillet er ikke for de sarte. Metoderne i toppen af erhvervslivet bliver stedse hårdere. I dag er ingen stillinger på ledelsesniveau for livstid. Derfor er der både gode grunde til at deltage i - og til at holde sig ude af - spillet. Det handler om de personlige mål og den personlige robusthed.

I karrierespillet findes der ingen faste regler - og ingen facitliste. Men selv om spillet tilsyneladende udkæmpes uden regler, er der dog nogle retningslinjer og tendenser i den måde, det praktiseres på. Bogen giver inspiration og indsigt for de mange, der vil til tops i erhvervslivet, og forstå de indviklede spil, der på én gang udkæmpes til lands, til vands og i luften. Det handler om at turde gøre en forskel, at ville udrette noget - både for andre og for sig selv.

Bogen er veloplagt og indsigtsfuldt skrevet af Peter Horn, bl.a. forfatter til succesen Personlig branding og adm. direktør i den markedsstrategiske ledelsesvirksomhed Peter Horn & Co.

Anmeldelser
"Karrierespillet er en thriller - også fordi mange først bliver klar over, at det foregår, når de "er ude". Bogen giver inspiration og indsigt til bl.a. de ledere og journalister i mediebranchen, der ønsker at forstå de indviklede spil, der på én gang udkæmpes i og udenfor egne rækker."
Dansk Presse

"Interessant og tilgængelig bog, både for de der vil spillet og de som ønsker plads på sidelinjen." Carsten Nørby Sørensen, Lektørudtalelse

"Bogen giver god inspiration og indsigt for de mange, der vil til tops i erhvervslivet. En slags guide til at forstå de indviklede spil, der på én gang udkæmpes til lands, til vands og i luften. Det handler om at turde gøre en forskel, at ville udrette noget - både for andre og for sig selv. Veloplagt og indsigtsfuldt skrevet."
Lizl Rand, Månedsmagasinet IN

 


Copyright©2000-2013 Kontakt: Webmaster