Brænd igennem


UDSOLGT - KAN KØBES SOM E-BOG PÅ WWW.SAXO.DK

Om bogen
Man siger, at talent vil frem, men uden de rigtige værktøjer og den rette timing kan det være svært at få en chance for at vise sit talent.

Personlig branding er blevet stadig vigtigere - og ofte en forudsætning for at overskride grænsen mellem at være god og suveræn. Det handler ikke bare om at blive berømt og komme i bladene. Personlig branding handler om at få de rigtige til at lytte, når man har noget på hjerte f.eks. dem, der betyder noget for ens videre karriere.

Vi lever i en verden, hvor vores forudsætninger er så ens, at det, der adskiller os mest, er vores personlighed. I fremtiden vil personligheden ofte spille en vigtigere rolle for os end vore faglige kompetencer. I hvert fald hvis vi hører til den gruppe mennesker - i Danmark vel godt 100.000 - der har besluttet sig til at gøre karriere i ledelse.

Håndbogen Brænd igennem er en kort sammenfattet og opdateret udgave af Personlig branding, der udkom på Børsens Forlag i 2004 (udsolgt) og i 2. oplag 2005.

 

Anmeldelser
"B
ogen er fin til at give den første introduktion til et emne, der kan virke lidt kunstigt og smart; men som jo i virkeligheden er blevet brugt overalt og til alle tider, også før begrebet blev kaldt branding. Bogen kan læses af enhver, der ønsker at gøre opmærksom på sig selv i erhvervsmæssig sammenhæng." 
Jette landberg, Lektørudtalelse

"Har man brug for inspiration til at komme i gang med sin branding eller bare har lyst til at snuse til temaet, så er denne lille bog den helt rigtige begyndelse. Bogen er skrevet i en læsevenlig form, og Peter Horn har fundet en fin balance, så den på den ene ide ikke er tynget af teori, men på den anden ide aldrig bliver let og ligegyldig."
Sif Rishøj, ComputerworldCopyright©2000-2013 Kontakt: Webmaster