Kampagne: Var du en af de 12.000?
17/08/22
Resumé: Den hidtil mest sete i Kvinder I Bestyrelsers kampagne, “Ambitioner om at arbejde professionelt med Kvinder I Bestyrelser” har over 12.000 visninger alene på LinkedIn. Du kan fortsat nå at være med, hvis du har noget at byde ind med – og opnå en betydelig egen udvikling i arbejdet.

 Kvinder I Bestyrelser søger personer, der ønsker at arbejde professionelt med at fremme kvinder i ledelse og bestyrelser. Det er en spændende opgave, der både kan ske pro bono og på honorarbasis – og den rummer også gode muligheder for stor personlig udvikling indenfor formålet. ”Ansøgningsfristen – husk CV – er forlænget til medio september og mailes til sekretariatet@kvinderibestyrelser.net ,” lyder det fra Kvinder I Bestyrelsers sekretariat.

”Du kan fortsat nå at være med – som partner, ambassadør, medarbejder i sekretariatet – eller måske noget helt andet. Kvinder I Bestyrelser præsterer lederudvikling gennem strategisk hands-on arbejde i advisory boards og bestyrelser i vækstvirksomheder – deltagelse i A-, C- eller B-suiter, lederrådgivning, mentoring og konferencer. Arbejdet er spændende, krævende – og givtigt.”


Læs mere: www.kvinderibestyrelser.dk