Finans.dk: “Pigen vil gerne sige noget” 07/11/14
Resumé: Finans.dk, Morgenavisen Jyllands-Postens store satsning, har lavet portræt af Kvinder i Bestyrelsers ordførende formand:  “Gitte Maya Elsing kender fordommene om kvindelige ledere på rygraden. Hidtil har hun tiet i det offentlige, men nu har topchefen i RS Components sat sig for at få flere kvinder i bestyrelser og hæve indtjeningen i de kvindeejede virksomheder.”  Få Finans.dk gratis i 40 dage her  og læs det fulde interview.

Gitte Maya Elsing topchef i RS Components, skriver “ved siden af arbejdet på en bog om on- og offline kundestrategier for ledelser og bestyrelser. Men det er ikke det eneste hjertebarn, og for nylig er hun blevet udnævnt som ordførende formand i Kvinder i Bestyrelser, som også hedder Women Grow Companies, der arbejder for flere kvinder i bestyrelser og bedre resultater i kvindeejede virksomheder”, fremgår det af Finans.dk’s interview.

Brænder for sagen
Hun brænder for sagen og for arbejdet med at matche kvindelige bestyrelseskandidater med virksomhedsejere. Målet er at fordoble antallet af bestyrelsesmedlemmer i danske virksomheder til 60.000 ud af samlet set 140.0000.

Praktisk erfaring
“Den praktiske erfaring du får ved at sidde i et en bestyrelse eller et advisory board er svær at opnå, og konceptet går ud på at få kompetente kvinder i bestyrelser ved at matche dem med virksomheder, som i dag ikke har en bestyrelse. Det vil sige, vi kobler virksomheder med en professionel og kompetent hjælp, og kvinderne får samtidig den erfaring, som er nødvendig for at få den næste bestyrelsespost.”
---
Få et gratis abonnement på Finans.dk i 40 dage og læs den fulde artikel: www.finans.dk

Læs mere:
ExecutiveMagazine/Kvinder_i_Bestyrelser

ExecutiveMagazine/Gitte_Maya_Elsing.asp